Ulospuhaltavat 60cm

...

ELECTROLUX TS 560

Ei mekaanista käsittelyä - soveltuu kaikentyyppisille vaatteille, kuten käsineille, jalkineille ja silkin ja pellavan kaltaisille aroille materiaaleille.

2 automaattista kuivausohjelmaa, kuivaus päättyy kun pyykki on kuivaa.

Ergonominen rakenne - mukavalle korkeudelle sijoitettu kädensija ja ohjauspaneeli soveltuvat myös toimintarajoitteisille käyttäjille

...

ESTERI KK 60

Hormiliitäntäinen kuivauskaappi, joka soveltuu päiväkoteihin, siivouskeskuksiin ja kiinteistöpesuloihin.

Ovessa on 3 kuivaustankoa pienpyykille. Päiväkotimallissa KK 61P on tankojen sijasta 12 lapastelinettä, jotka soveltuvat lapasten, hattujen ja sukkien kuivaukseen.

Lämmin ilma puhalletaan ripustimien keskiosan tyhjään tilaan. Näin ilma jakautuu kaappiin tasaisesti ylhäältä alas asti ja pyykit kuivuvat samanaikaisesti.

Kondensoivat 60cm

...

ELECTROLUX TS 560 LE

Ei tarvitse poistoilmaliitäntää. Alhainen energiankulutus.

Täysin suljettu kuivausprosessi lämpöpumpputekniikan johdosta, isokokoinen näyttö ovessa käyttäjäystävällisellä korkeudella.

Mahdollisuus ottaa käyttöön lapsiturvallinen käynnistyksenesto, 30 ulosvedettävää ripustinta, kaksi automaattista kuivausohjelmaa.

Saatavana oikea- tai vasenkätisellä ovella, Ovi voidaan avata hetkeksi ilman että kuivaus keskeytyy

...

ESTERI FÖHN 61

Kotimainen kondensoiva kuivauskaappi, joka soveltuu päiväkoteihin, siivous-keskuksiin, pukuhuoneisiin jne.

Kaapissa saa kuivata erikois-kuituisia tekstiilejä (esim. Gore-Tex, Reimatec). Lämpöpumpputoiminen kuivaus tehdään miedossa lämpö-tilassa, jolloin tekstiilit säilyttävät ominaisuutensa.

Ainutlaatuisen ilmankiertojärjes-telmän ansiosta kuivaustulos on tasainen. Kuiva ja lämmin ilma puhalletaan kaapin takaseinän aukoista suoraan vaatteiden sekaan.

Energiansäästö tavalliseen kaappiin verrattuna on 50 %.